19 Eylül 2007 Çarşamba

Dün Gece Rüyamda

Dün gece rüyalarımda farklı farklı insan grupları ile çeşitli şehirlerden kaçmaya çalışıyorduk. Her bir şehrin başına su baskını, yangın, deprem, yaratık istilası gibi garip olaylar geliyordu, biz de yanımda farklı farklı kişilerle ilginç taktikler deneyerek o şehirden kaçmaya uğraşıyorduk. Gece boyu süren bir yorgan kavgası içinde olduğum için sürekli uyanıyor, uyanıp uyudukça yeni bir şehir ve yeni bir insan grubuna denk geliyordum. Mesela bir tanesinde pek çok yaşlı kişi vardı ve onları geride bırakmak zorunda kaldık, birinde de World of Warcraft'taki gibi uçuş noktasına vararak dev yarasaların üzerinde şehri terkettik (demek ki Horde tarafındaydık, hmm...)

Bu rüyaya neler sebep olmuş olabilir; gece boyu yorgan için sürekli kavga vermem, aklımda dar deadline'ı olan işlerin birikmiş olması, Talip ile sürekli ziyaret etmek istediğimiz çeşitli şehirleri konuşuyor olmamız, WoW'u özlemiş olmam?

1 yorum:

Renderman dedi ki...

Bak evladım, rüyanı ben yorumlayayım. Senin MMO'n gelmiş. O rüyanda gördüğün de escort questi. 3 vakte kadar bir oyuna başlayacaksın :)