27 Eylül 2007 Perşembe

Zaman Katli

İndir ve Oyna: Fight for Kisses (Intro'yu da mutlaka izleyin)

Mıncıkla: String Spin
Mıncıkla: Depth of Field

İzle: Offensive Drawing
İzle: Bunch of Monkies
İzle: Bangkok Market Train
İzle: Amazing Coordinated Japanese Dance
İzle: Amazing Coordinated Samsung Dance
İzle: Amazing Coordinated Indian Dance (Müthiş bir kareografi, işin komik yanı şarkının ve dansların gayet hoşuma gitmiş olması)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

MADEMKİ BLOG.UMA GIRILEMIO BENDE BÖYLE GONDERIRIM BU YAZIO, SEVVIORUM ULLEN NAAAPIYIM..
UFO GERCEGI
-----------------------------------
Bu yazida U.F.O. fenomeninin ne oldugunu inceleyecegiz. Once U.F.O. ne
demektir ona bakalim. U.F.O. gavurca "Undefined Fucking Objects"
kelimelerinin bas harflerinden meydana gelmistir. Turkcesi anlami ise "Kodugumun Ucan Seyleri". Turkcesini kisaltirsak "K.U.S." Ama Turkcede K.U.S. bildigimiz kus anlamina geldiginden ve moda olmadigindan biz gavurcasini, yani U.F.O.'yu kullanacagiz. UFO adindan da anlasildigi gibi ne idugu belirsiz ucan seyler demektir. Yani biseyin UFO olabilmesi icin once ucmasi ve ne idugu belirsiz olmasi sarttir. Mesela ucaklar UFO degildir, cunku ne olduklari bellidir. Bulent Ersoy da UFO degildir. Ne idugu belirsiz olmasina ragmen ucamadigindan UFO olamaz. Yani illaki ucacak ve ne oldugu belli olmayacak! Dunyada yapilan UFO ihbarlarinin %95'nin kus surusu, balon, ucak, bulut v.s. gibi normal seylerdir. %5'lik kisim ise muammalarla doludur. Bizi de ilgilendiren iste bu %5lik kisimdir.


TANRILARIN ARABALARI:

UFOcularin kutsal kitaplarindan biri. Erik Von Daniken adinda bir uyanik tarafindan yazilmistir. Bu kitapta Erik Von Daniken (ona kisaca Erik diyebiliriz) cok eski zamanlardan beri uzaylilarin dunyaya geldigini arkeolojik buluntularla ispat etmeye calismaktadir. Mesela Misirdaki piramitleri uzaylilar yapmistir. Sadece piramitler degil Cin Seddi, Maya ve Inka sehirleri, And daglarinin tepesindeki devasa resimler, Ingilteredeki Stonehenge (Peri Bacalari, Pamukkaledeki Travestiler (bazilari traventen de der), v.s. v.s. Bunlarin hepsini uzaylilar yapmislardir. Uzaylilarin baska isi gucu olmadigindan dunyaya gelip tastan topraktan seyler yapmaktadirlar.

Simdi Erigin iddialarini ayrintili bicimde inceleyelim:

Piramitlerden Ornekler Erigin Iddiasi : Misir piramitleri milyonlarca tas blogun ust uste konmasiyla yapilmislardir. Bu kadar tasi duzgunce kesip piramit yapmak insanlarin isi olamaz. Uzaylilar bu taslari laserle kesmisler ve ustuste dizmislerdir. Dogrusu: Eger piramitleri Erigin iddia ettigi gibi uzaylilar yapmis olsaydi, piramitin insaati birkac hafta ancak surerdi, fakat ortalama 30 yil surmustur. Demek ki uzaylilar calismak yerine gotlerini devirip yatmislardir. Oysa bu taslari binlerce amele cok uzaklarindaki tasocaklarindan analari aglayarak cikarmis, yontmus, tasimis ve ustuste koymuslardir.


Erigin Iddiasi : Piramitlerin taban alaninin yuksekligiyle toplaminin
120.000.000'la carpimi dunyanin gunesle olan uzakligini vermektedir.
Bunu o zamanin adamlari nereden bilecek? Bunu ancak uzaylilar bilir.

Dogrusu: Ulasmak istediginiz bir sayiya cesitli denklemler kullanarak ulasabilirsiniz. Mesela Bulent Ersoyun'un gotunun (Bakiniz montaj hatti sayfa 6) yaricapinin karesinin memelerinin yuksekligine bolumunun
100.000.000'la carpimi da dunyayla gunes arasindaki mesafeyi verir.
Bulent'in gotunu de mi uzaylilar yapti?


Erigin Iddiasi : Maya, Aztek, Inka gibi eski Amarikan medeniyetlerini uzaylilar kurmuslardir. Onlarin da binalari piramit seklindedir.
Sirius yildizini da biliyorlardi. Bunlar cok mukemmel takvimler yapmislardi.
Ve muazzam bir medeniyet kurmuslardi. Uzaylilar yardim etmese NAH yaparlardi.

Dogrusu : Uzaylilarda piramit saplantisi var herhalde. O piramitlerde rahipleri tanrilara binlerce insani kurban ediyolardi. Sirius yildizini tabii biliyorlardi, cunku goge bakan herkes bilebilir (Sirius nedense UFOcularin en sevdigi yildizdir, nerden ogrendilerse). Tarim toplumu olduklarindan iyi bir takvim gelistirmislerdi. Eski Amerikan medeniyetleri cok gelismis olduklari halde tekerlegi bilmiyorladi. Demek ki uzaylilar da bilmiyordu. Ama uzay gemileri tekerlek seklinde. Allah Allah!


Erigin Iddiasi : And daglarinin tepesinde bulunan Nazka'daki devasa kertenkele, kus, yilan resimleri uzaylilarin yollarini bulabilmeleri icin yapilmis sekillerdir. Bunlar yerden bakildiginda hicbir anlami yoktur.
Bunlarin tadina varmak icin havadan bakmak lazimdir. Insanlar boyle seyleri niye yapsinlar ki, boyle salak seyleri ancak uzaylilar yapar.

Dogrusu : Uzaylilarin radari falan yok herhalde. Koskoca uzayda nasil dolasiyorlar da, dunyada kayboluyorlar. Bu resimlerin niye yapildigini arkeologlar hala arastiriyolar. Bulana bizden bir adet kesmeseker.


Erigin Iddiasi : Magaralardaki ve tapinaklardaki astronot ve uzay gemisi resimleri ilkel insanlarin uzaylilari gordugunun en kesin kanitidir.

Dogrusu : Bu resimler her anlama gelebilecek resimlerdir. Mesela magara duvarindaki kocakafali adam resmi astrontu temsil etmektedir. Buna sebep cizenin beceriksizligi degil uzaylilarin dunyaya gelmeleridir. Yine tapinaklardaki kargacik-burgacik adam resimleri de uzay gemisine binmis uzayli resimleridir. Resimlere dikkatli bakinca adamin uzay gemisine degil tombul bir hatuna binmis oldugu gorulur.


Erigin Iddiasi : Insanlari uzaylilar imal etmislerdir. Uzaylilar maymunlari genetik islemlerden gecirerek insan haline getirmislerdir. Insanlar aslinda uzaydan gelenlerin torunlaridir. Insanlar gerizekali yaratiklarken onlarin genlerini degistirerek evrimlerini hizlandirmis ve modern insani yaratmislardir. Insanlar uzaylilar gelmeden once kendi kendilerine evrim gecirip bu hale gelmislerdir. Cennet uzayda bir gezgendir. Adem ve Havva aslinda uzaylidir. Sirius yildizinin bir gezegeninde yasayan atalarimiz bu gezegenin yok olmasi uzerine bu dunyaya gelmisler ve kendilerini dunyanin sartlarina uydurmuslardir.

Dogrusu : Erik, bu mevzuuda tam anlamiyla sicmistir. Yukarida gorulen ve birbiriyle ve anormal sekilde celisen bu fikirlerin hepsi Erigin iddialaridir. Uzaylilar insan yaratmak icin maymun yerine sigirlari secselerdi acaba neye benzeyecektik. Niye elin gezegeninde insane yaratiyorlar? Baska isleri mi yok? Insanlarin nasil yasadigindan onlara ne?
Madem geliyolar o zaman neden piramit gibi hic bir ise yaramayan seyler yapiyorlar? Nil tasinca bir suru insan oluyor. Piramit yapacagina, o taslarla set, baraj falan yapsalar ya. Boyle seyler yapmazlar, niye?
Cunku evrensel kanunlara (?!) gore gezegenlerdeki medeniyete mudahale etmek yasak. Madem yasak ne diye gelip piramit, kus resmi, heykel falan yapiyorlar? Neden insanlarin genleriyle oynuyorlar? Hade ulen!!!