1 Ağustos 2007 Çarşamba

Trafikte Üzerimden Atmam Gereken Alışkanlıklar

* Hız tümseklerinden uçma alışkanlığı. (Çok fazla Tony Hawk oynamaktan kaynaklanan hız tümseği görür görmez gaza basarak üzerinden uçma hissiyatı.)
* Bonusları toplama alışkanlığı. (Çok fazla Mario Kart oynamaktan kaynaklanan yolda kişi ya da nesnelere çarparak puan ya da bonus alacağımı düşünme hissiyatı.)
* Çifttekerlekfobisi. (Motorsiklet ya da bisikletli birini gördüğümde frene basarak ona yol verme gereği hissetme alışkanlığı. Tahminen ilk araba kullanırken yanımda olan Ahmet'in motorsikletli, Kuti'nin de bisikletçi olmasından kaynaklanıyor.)
* Trafikteki arabalara karakter biçerek onlarla konuşma alışkanlığı. ("Polocum bu yaptığın güzel bişi mi şimdi, bak Getz ne güzel sinyal verdi.")
* Yalnış sinyal verdiğim durumda bile dönmeye zorunlu hissetmem. (Salakça sinyal verdim bi' kere dönmek zorundayım zannı.)
* Acaba ters yönde miyim sendromu. (Tüm tabelalar bana bakarken bile önümde, arkamda bir süre araba göremezsem acaba ters yönde miyim tribine girme.)
* Otoban çıkışlarından kilometrelerce önce en sağ şeride geçip tın tın gitme alışkanlığı. (Arkadaki arabaların delirmesi ile sonuçlanmaktadır.)

Hiç yorum yok: