9 Temmuz 2007 Pazartesi

Günlerden Pazartesi Olduğunu Anlamanın Yolları

Günün garip bir şekilde ilerleyişinden pazartesi olduğunu anlayabilirsiniz. Mesela;

* Fox'da bir yarışma programı tanıtımı çıkmıştır. Yarışmaya babasını arayan kişiler başvurur. Yarışma yetkilileri kişinin babasını bulur ve 7 aktörle birlikte yarışmacının karşısına çıkartır. Yarışmacının amacı aktörler arasından gerçek babasını bulmaktır. Türk televizyonlarını seviyorum, ayrıca sınırı nereye kadar çekecekler merakla bekliyorum.

* MSN'de bir arkadaşınız sizden hoşlanan birinin olduğunu söyler, tanışmak isteyip istemediğinizi sorar. Peşinden ilginç ve komik bir ağız arama seansı gelir.

* 3 farklı arkadaş grubu akşam Shakira konserine gidip gitmeyeceğiniz sorar ama sizin konserden bile haberiniz yoktur. Gaza gelmekle gelmemek arasında kalırsınız.

* Bir başka arkadaşını sizi Flixster diye bir siteye davet eder. Normalde IMDB'de bile accountu olmayan siz birden bire Flixster'da tüm filmleri reyt etme, arkadaşlarınızı bulup ekleme, film zevki uyum testini yapma, favori aktör, aktris ve filmlerinizin listelerini yapma konusunda karşı konulamaz bir istek duyarsınız.

* Madonna yeni bir klip çıkarmıştır.

* Biri "bloguna günde 10 kere giriyorum der" ve bu size bir an için dakika başı bir giriş yazma motivasyonu verir ama sonra bu durum fazla uzun sürmez keza tembel olduğunuzu hatırlarsınız.

* Öğle yemeğinde sıcakta hafif olması için karpuz yersiniz. Ama ardından nedense tatlı krizine girerek piramit pasta, tiramisu ve sütlaç da yersiniz. Bu sıcakta, ölseniz daha iyidir.

* Cep telefonunuzda sadece 220 mesajın arşivlenebildiğini farkedersiniz ve o an telefondaki 219 mesajı silmeye kıyamazsınız.

* Siz bu girişi yazarken binanızda jeneratör denemeleri yapılıyordur, eletrikler sürekli gidip gelir, aynı girişin baştan 10 kez falan yazmak zorunda kalırsınız. Blog sahibi olmaktan tiksinirsiniz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

sanirim bu format halihazirda yabanci bir kanalda vardi..evet evet vardi.. turkerden öncede vardi yani.. ama tabii bisdeki gibi göz yaşı , yandi bağrim ,çok özledim gibi nagmeler katıp bokunu çıkarmadan.. show olduğu bilincinden hiiiiiç uzaklaşmadan...