10 Temmuz 2007 Salı

Tekzip

Allahım çok heyecanlıyım. Blogumdaki ilk tekzip!

4 Temmuz Çarşamba tarihli Günün Kelimesi girişine yayınlanan 10 Temmuz 2007 Tarihli Tekziptir (her ne kadar tekzipleyen tezkiplediğini sanıyor olsa da):

Sevgili yazar!

Lütfen adam gibin araştırma yaptıktan sonra kaynak belirtiniz. Bahsi geçen "USO" kelimesi Umut TULGA tarafından keşfedilip bendeniz Tolga ŞENTÜRK tarafından piyasaya sunulmuştur.

Bahsi geçen şahsin ilgili "web bloğı" ile uzaktan yakından ilgisi olmadığı gibi durumdan mütehessirdir. Bizi gerekli makamlara ilemek zorunda bırakılmadan, yapılan hatanın düzeltilmesini ve müvekkilim Umut TULGA adına bahsi geçen bılogda bir TEZKİP yayınlanmasını tarafımızdan arz ederiz.

Bılog sahibini notu:
Lütfen beni mahkemeye verip donuma kadar soymayın. Ya da bi' saniye... Hmm...

7 yorum:

Adsız dedi ki...

abi muhtesem

her zaman hiyar kelimesini tam olarak kullanamamaktan yakinmis ve altinda yatan hisleri hiyar dedigim kisilerin yuklenemedigini dusunmusumdur.

ama simdi,

gercekten bir hiyarim var..

bu arkadasi hiyarligindan dolayi kutluyorum..

and The Hiyar Goes tuuuuuu ..

Unknown dedi ki...

"Tezkip" ne be?! Tekzip o tekzip! Püüü kepaze!

sercan dedi ki...

Evet kezapelik adeta...

Flintstone dedi ki...

Hahah çok komik ya.

1- Bana Hıyar diyen "kanuni" arkadaş yılın sazanı ödülüne aday olmayıp, direk balıklama atladın teprikler. NOT: "p" yanlışlıkla yazılmamıştır, özellikle eklenmiştir. Bir sazanlık daha yapıp atlamayınız. Not:2 Hıyarı ne yapmanı söylememe gerek varmı bilmiyorum :)

2- Aynı bağlamda hepinizi teznih ediyorum. Not3: Tezkip de de oladuğu gibi burada da Teznih bilerek ve isteyerek yanlış yazılmıştır, Sazanlık yapan diğer kepazelere duyurulur. Bak resim "basar"

3-Sercan, çanak tuttun ya bunlara afferim sana :D

sercan dedi ki...

terbiyesiz! getirme bizi ankaraya...

Adsız dedi ki...

bleh ciddi sandim , dana serjan..

her neyse ama ustteki yaziyi gorunce cok daha yerine oturdu..

hiyar lafi.

sevgiler ..

Unknown dedi ki...

Sazanlık ne ki?