14 Haziran 2007 Perşembe

Bu Kişilerden Uzak Durun

Tüm herkesi kendi gibi sananlar; Karakterlerindeki kötü bir özellikle başa çıkmak için kendilerini ve çevresindekileri "zaten tüm insanlar böyledir", "tüm herkes benim bu yaptığımı eninde sonunda yapıyor" diye inandırmak için çaba harcayanlar.
Bu insanlarla yeterince vakit geçirirseniz ya da yaptıklarının farkında olmazsanız eninde sonunda dediklerine inanabilirsiniz.

Sadece başkalarını alçaltarak yükselebilenler; Sıranın kendilerine gelmesinden korktukları için sürekli başkaları hakkında konuşanlar, diğerlerinin konuşmalarını ve davranışlarını taklit edenler, kendileri ile barışık olmak için başkalarını aşağılamak zorunda olanlar.
Bu insanlarla yeterince vakit geçirirseniz önce sizi kendilerine benzetip sonra da eninde sonunda size karşı da döneceklerdir.

Ne istediğini bilmeyenler ya da bildikleri halde kabullenemeyenler; Bu kişiler parçacık tesirli üzüntü bombaları gibi çevrede dolanır ve başka üzüntü bombaları yaratırlar. Bulunmak istedikleri yerde olmadıkları için sürekli çevrelerini bu yere benzetmek adına diğerlerini itip kakarlar.
Bu insanlarla yeterince vakit geçirirseniz kendinizde istemediğiniz değişiklikler olduğunu farkedeceksiniz.

Açlar; Bir konudaki açlıkları bir türlü doyamayan kişiler.
Bu insanlarla yeterince vakit geçirirseniz bir süre sonra kendinizi gereksiz yere yetersiz hissetmeye başlayabilirsiniz.

İnsanları çok iyi tanıdığını zannedip, kendi çevresinde bir fark yaratamayan zayıf ve miskin kişiler; Bu insanlarla yeterince vakit geçirirseniz eninde sonunda hayatlarını anlattıkları bir blog açarlar ve siz de arkadaşları olarak o blogu takip etmek zorunda kalırsınız.

2 yorum:

Renderman dedi ki...

Uff amma ağır bi post olmuş. Ne istediğimi bilemediğim, açlığımı bir türlü bastıramadığım, zayıf ve miskin olduğum çok olmuştur, yoksa (!)
Evet evet, bu yüzden görüşemiyoruz uzun süredir, uzak duruyosun benden :D

Renderman dedi ki...

Üstelik de blog açtım daha yeni, neyse, hayatımı anlatmam olur biter (aslında hayatımı anlatmayı planlıyodum :)