18 Haziran 2007 Pazartesi

Erkekler Sürüngendir Haftası

Sonunda oldu! Serra erkek arkadaşından ayrıldı. En iyi arkadaşları olarak da bizim şu anki görevimiz kendisini erkeklerin nasıl sürüngen yaratıklar olduğuna inandırmak ve ona bol bol aynaya bakmasını söylemek (Taki sıradaki erkek hayatına girene kadar). Bu bağlamda "Erkekler Sürüngendir" haftasını tüm yurtdışı temsilciliklerinde ve KKTC'de törenlerle kutlamaya açıyoruz...

Erkekler Sürüngendir Haftası Etkinlikleri (18-24 Haziran)

* Bostancı'dan araba ile caddeye girilecek, her pastanede durulacak ve kutu kutu tatlı alınacak. Eve gidilecek, büyük sehpaya tüm tatlılar konulacak ve patlayana kadar yenilecek.
* Eski erkek arkadaşlar hakkında iğrenç anılar anlatılacak, bol bol sinirli konuşmalar yapılacak, "denyo" lafı çok sık geçecek.
* İlerleyen saatlerde alkole sarılanılacak, bir ara ağlanılacak ama bu ilk ve son gözyaşları olacak.
* Evde kalmış bir tshirt'ü ya da eşyası varsa hemep voodoo bebeği şekline getirilecek, bebeğe çeşitli işkenceler yapılacak.
* Biri Serra'yı oyalarken diğerleri laptop'tan fotoğrafları silecek, evde kalmış anılar bulup saklanacak.
* Asla, asla, asla, ASLA, ASLA, ASSSLAAAA onu aramaması, ararsa da açmaması için telkin verilecek, sık sık telefonla arayıp "aramadın di mi, bak ararsa sakın açma ha!" lafları edilecek.
* Bol bol "haydi git yolun açık olsun" ya da "kendi başıma daha mutluyum" temalı şarkı ya da kızgın bayan rock vokali dinlenecek (mesela Şebnem Ferah). Sezen Aksu ve Sertab Erener'den uzak durulacak. Hele hele Sezen'in "eski sevgililerimle de ne kadar barışığım" temalı şarkılarından köşe bucak kaçılacak.
* TV'de Amerikan Güreşi ya da Kick Box izlenecek, eski bir Yeşilçam filmi başlarsa kanal direk değiştirilecek.
* Her akşam yemeğe çıkartılacak ama bir süre sonra bu böyle gitmez kilo alırız gerçeği farkedilip onun yerine içmeye götürülecek.
* Sık sık "aynaya bak" denilecek.

2 yorum:

Renderman dedi ki...

Yemeğe gidersek şişmanlarız bari içmeye gideriz düşüncesi çok yanlış. Etil alkolde bulunan yüksek kalorinin peşine kan şekerinin düşmesiyle oluşan açlık hissi de eklenince yemeğe gitmenin daha sağlıklı bir diyet olacağı aşikardır.

Renderman dedi ki...

Bu blogu böyle didik didik etmeye devam edersem, Serra'yı Sercan'dan daha iyi tanır hale geleceğim sanırım.